Zařízení & příslušenství
港式烧肉映金辉
Příprava 15hod.
Celkový 9hod. 15min.
4 人份
Suroviny
五香粉
-
花椒2 茶匙
-
八角3 个
-
干燥茴香籽2 茶匙
-
1 汤匙 肉桂粉肉桂棒 (约0.5公分厚)2 支
-
丁香6 粒
港式烧肉
-
盐2 茶匙
-
细砂糖1 汤匙
-
五花肉,带皮 (约600克),约10公分x 15公分1 块
-
粗海盐2 汤匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Protein
87 g
Kalorie
9865 kJ /
2358 kcal
Tuk
220 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
0 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
如意吉祥贺新春
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní