樱花虾饺子

樱花虾饺子

3.5 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
16 块

Suroviny

虾肉馅料
  • 中型虾 去壳并利用厨用纸巾轻轻拍干
    180 克
  • ½ 茶匙
  • ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¾ 茶匙
  • 马铃薯淀粉
    1 ½ 茶匙
  • 蛋白 把蛋白和蛋黄分开
    1 个
  • 麻油 香烤
    2 茶匙
  • 绍兴花雕酒
    1 茶匙
饺子皮
  • 澄面粉
    80 克
  • 马铃薯淀粉
    80 克
  • 紫薯粉
    10 克
  • 670 克
  • 植物油 涂抹用
    1 茶匙

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 块

Sodík 169 mg
Protein 3 g
Kalorie 243 kJ / 58 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...