Zařízení & příslušenství
樱花虾饺子
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
16 块
Suroviny
虾肉馅料
-
中型虾 去壳并利用厨用纸巾轻轻拍干180 克
-
盐½ 茶匙
-
糖¾ 茶匙
-
白胡椒粉¾ 茶匙
-
马铃薯淀粉1 ½ 茶匙
-
蛋白 把蛋白和蛋黄分开1 个
-
麻油 香烤2 茶匙
-
绍兴花雕酒1 茶匙
饺子皮
-
澄面粉80 克
-
马铃薯淀粉80 克
-
紫薯粉10 克
-
水670 克
-
植物油 涂抹用1 茶匙
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 块
Sodík
169 mg
Protein
3 g
Kalorie
243 kJ /
58 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
春节年菜庆团圆
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní