日式叉烧(含刀头保护罩)

日式叉烧(含刀头保护罩)

4.6 5 rating
Příprava 30min.
Celkový 49hod. 30min.
4 人份

Suroviny

  • 去皮五花肉 一整块
    350 克
  • 日式酱油 浓口型
    200 克
  • 日本清酒
    240 克
  • 160 克
  • 味醂
    70 克
  • 蚝油
    30 克
  • 蒜头 压扁
    20 克
  • 洋葱 切块
    300 克
  • 700 克

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 7.5 g
Kalorie 1852 kJ / 442 kcal
Tuk 34.5 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 25.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...