Zařízení & příslušenství
日式叉烧(含刀头保护罩)
Příprava 30min.
Celkový 49hod. 30min.
4 人份
Suroviny
-
去皮五花肉 一整块350 克
-
日式酱油 浓口型200 克
-
日本清酒240 克
-
糖160 克
-
味醂70 克
-
蚝油30 克
-
蒜头 压扁20 克
-
洋葱 切块300 克
-
水700 克
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.5 g
Kalorie
1852 kJ /
442 kcal
Tuk
34.5 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
25.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
食遍亚洲
10 recepty/-ů
Čína
Čína