Kompatibilní verze
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di spinaci baby freschi
- 120 g di latte
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 100 g di formaggio primo sale a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 30 g di gherigli di noci
- 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1114 kJ / 266.3 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 22.7 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 622.8 mg
Alternativní recepty
Razza in salsa di peperoni
1 Std. 10 Min
Lasagne con ragù di salsiccia e fave
1 Std. 40 Min
Zabaione al sidro
15 min
Vellutata di porri e patate (Bimby Friend)
1 Std.
Marmellata con zucchero gelificante
30 min
Mousse al vino rosso (senza glutine)
5h 40min
Parmigiana di sedano rapa
2 Std.
Impasto per pizza con farina di soia
3 Std. 30 Min
Zabaione al limone
15 min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Vellutata speziata di zucca
50min
Purè di patate all'aglio
50min