Kompatibilní verze
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di spinaci baby freschi
- 120 g di latte
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 100 g di formaggio primo sale a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 30 g di gherigli di noci
- 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1114 kJ / 266.3 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 22.7 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 622.8 mg
Alternativní recepty
Cestini di pasta fillo con lenticchie e zampone
1j 20 menit
Salsa al prezzemolo
20 min
Polenta
1j
Torta di pane, frutta e farina di castagne
1h 10 min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25h 55 min
Granita al té verde
10 Std. 20 Min
Zabaione al sidro
15min
Pudding alla zucca e pan brioche
2j 30 menit
Arrosto di spalla di agnello
3sa
Pasta fresca al cacao
1h 10 min
Crumble di panettone con crema al mascarpone e miele
20 min
Gnocchi di ceci al ragù
1 Std. 15 Min