
Kompatibilní verze
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di spinaci baby freschi
- 120 g di latte
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 100 g di formaggio primo sale a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 30 g di gherigli di noci
- 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 266.3 kcal / 1114 kJ
- Protein
- 12.1 g
- Tuk
- 22.7 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Sodík
- 622.8 mg
Alternativní recepty
Sarde al sugo di pomodoro
40min
Gamberi in salsa rosa (Bimby Friend)
30min
Tortelli di faraona e Parmigiano reggiano con nocciole tostate
8hod.
Condimento al Gorgonzola alla maniera Usa
10min
Galette des rois alle mele caramellate
3hod.
Frappè al lime e basilico
8hod. 15min
Formaggio vegano tritato
10min
Salsa al prezzemolo
20min
Zabaione allo spumante
15min
Salsa all'arancia
25min
Pesto fresco del riciclo
10min
Purè di patate all'aglio
50min