Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
TM6 TM5 TM31

Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)

3.7 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 2 spicchi di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di spinaci baby freschi
  • 120 g di latte
  • 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 100 g di formaggio primo sale a pezzi
  • 2 pizzichi di sale
  • 30 g di gherigli di noci
  • 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1114 kJ / 266.3 kcal
Protein
12.1 g
Sacharidy
3.6 g
Tuk
22.7 g
Nasycený tuk
8.4 g
Vláknina
0.8 g
Sodík
622.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty