Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g di farina di mais bianca precotta Masa Harina (vedere consigli)
- 400 g di acqua
- 10 g di sale
- olio di semi di arachide q.b. per friggere
- 200 g di caciotta grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 989.3 kJ / 236.5 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 28.9 g
- Tuk
- 8.7 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 807.4 mg
Alternativní recepty
Lasagne di verza
2h 30min
Bulgur con verdure e salsa ai funghi
50min
Pinsa farcita
3h
Pizza carbonara
15 godz.
Zavata carsolina
5h
Insalata fredda con soba noodles e salmone
Žádné hodnocení
Bolo do caco
3h 30min
Zuppa di maiale e funghi
Žádné hodnocení
Filetto di manzo al vino con purè
1h 30min
Bignè arcobaleno
2h
Fairy bread (Pane fatato)
7 Std.
Frittelle ai funghi
1h 10min