Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g di farina di mais bianca precotta Masa Harina (vedere consigli)
- 400 g di acqua
- 10 g di sale
- olio di semi di arachide q.b. per friggere
- 200 g di caciotta grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 989.3 kJ / 236.5 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 28.9 g
- Tuk
- 8.7 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 807.4 mg
Alternativní recepty
Licurdia calabrese
1h
Petti di pollo al peperoncino e lime con riso di cavolfiore
1h 10 min
Palline cocco e lampone
3 Std.
Pane alla banana e nocciole
4h
Francesinha
1h
Gallette des rois (senza glutine)
3u. 30min
Budino di halloween
2h
Triplo dessert di frutta
10min
Pierogi di manzo (ravioli polacchi)
1h
Monte Cristo sandwich
4 Std. 30 Min
Fagottini iperproteici con uova, speck e mozzarella
50 min
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6h 15min