Zařízení & příslušenství
豆豉蒸排骨
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
6 人份
Suroviny
-
猪肋排 切块600 克
-
小苏打 腌制排骨用1 小撮
-
蒜头4 瓣
-
豆豉30 克
-
姜 切丝5 克
-
油25 克
-
淀粉10 克
-
盐½ 茶匙
-
糖2 茶匙
-
花生酱2 茶匙
-
蚝油1 茶匙
-
水 蒸煮用1000 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
18.3 g
Kalorie
1608 kJ /
384 kcal
Tuk
30.7 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
8.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
食粤飘香
70 recepty/-ů
Čína
Čína