豆豉蒸排骨

豆豉蒸排骨

4.7 48 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
6 人份

Suroviny

  • 猪肋排 切块
    600 克
  • 小苏打 腌制排骨用
    1 小撮
  • 蒜头
    4 瓣
  • 豆豉
    30 克
  • 切丝
    5 克
  • 25 克
  • 淀粉
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 2 茶匙
  • 花生酱
    2 茶匙
  • 蚝油
    1 茶匙
  • 蒸煮用
    1000 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 18.3 g
Kalorie 1608 kJ / 384 kcal
Tuk 30.7 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 8.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...