Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'olives noires ou vertes dénoyautées
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 160 g d'eau
- 350 g de farine de blé
- 25 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 10 part
- Kalorie
- 1841 kJ / 440 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Focaccia aux olives
2 Std.
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 Std. 50 Min
Panisses marseillaises
3 Std.
Fougasse
2 Std.
Focaccia aux olives
3 Std.
Tapenades variées
10 Min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Fougasse
2 Std.
Pissaladière classique
2 Std.
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2 Std. 45 Min
Saucisson brioché
2 Std. 50 Min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3 Std. 20 Min