Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 100 g de sucre glace maison
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 370 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 1 ½ c. à café de sucre vanillé maison
La garniture
- 500 g de rhubarbe, coupée en tronçons (1 cm env.)
- 200 g de sucre en poudre
- 500 g de fraises, équeutées
- 50 g de blancs d'œufs (2 blancs)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2269 kJ / 539 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 76.4 g
- Tuk
- 22.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte amandine aux cerises
2 godz. 30 min
La dacquoise aux fruits d'été
15 Std. 45 Min
Tarte pascale aux fruits rouges
1h 25 min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2h 10 min
Minitartelettes rhubarbe-framboise meringuées
2 Std.
Eton mess, fraises et rhubarbe
1 Std. 10 Min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14h 15min
Tartelette à la rhubarbe
2 godz. 45 min
Le rose-framboise
5h
Tartelettes aux quetsches
45 Min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2 godz. 30 min
Tarte à la rhubarbe
1 Std.