Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 500 g high protein flour (bread flour), plus extra for dusting
- 2 ½ tsp salt
- 20 g milk powder
- 50 g caster sugar
- 2 tsp dried yeast powder
- 1 egg
- 25 g whipping cream
- 250 g water
- 50 g unsalted butter
Mochi and yam (taro root) filling
- 100 g glutinous rice flour
- 30 g cornflour (starch)
- 220 g fresh milk
- 75 g caster sugar
- 600 g water
- 250 g yam (taro roots), peeled and cut into pieces (2 cm)
- 50 g purple sweet potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 50 g unsalted butter
-
20
g chicken floss
nebo 20 g pork floss
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 2761 kJ / 660 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 117 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 563 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Pineapple Tarts
1h 30min
Killer Toast
2h
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1 Std. 10 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Dou sha (red bean paste)
49sa 10 dk
Super Soft Butter And Milk Buns
2 Std. 40 Min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 Std. 25 Min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min