
Zařízení & příslušenství
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
Příprava 20min
Celkový 3hod.
8 pieces
Suroviny
Tangzhong bread dough
-
high protein flour (bread flour)310 g
-
fresh milk icy cold (see tips)230 g
-
egg yolk1
-
sugar30 g
-
salt½ tsp
-
milk powder10 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
butter softened25 g
Mochi filling
-
oil for greasing
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours100 g
-
caster sugar65 g
-
water585 g
-
Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought100 g
-
cold water for spraying
Nutriční hodnoty na 1 piece
Kalorie
311 kcal /
1301 kJ
Protein
8 g
Tuk
5 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
2 g
Sodík
189 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Kneading: Asian Recipes
11 recept
Mezinárodní
Mezinárodní