Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tangzhong bread dough
- 310 g high protein flour (bread flour)
- 230 g fresh milk, icy cold (see tips)
- 1 egg yolk
- 30 g sugar
- ½ tsp salt
- 10 g milk powder
- 1 tsp dried yeast powder
- 25 g butter, softened
Mochi filling
- oil, for greasing
- 100 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours
- 65 g caster sugar
- 585 g water
- 100 g Japanese adzuki bean paste, homemade (see tips) or store-bought
- cold water, for spraying
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 189 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Homemade Pandan Kaya
55min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Dou sha (red bean paste)
49h 10 min
3Q Soft Bread
3h 25min
Tangzhong Milk Bread
2 Std. 35 Min
Killer Toast
2u.
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Kaya (coconut jam)
1h 10 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45 min
Hokkaido Milk Loaf
4 Std. 20 Min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Egg Tarts
50 min