Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tangzhong bread dough
- 310 g high protein flour (bread flour)
- 230 g fresh milk, icy cold (see tips)
- 1 egg yolk
- 30 g sugar
- ½ tsp salt
- 10 g milk powder
- 1 tsp dried yeast powder
- 25 g butter, softened
Mochi filling
- oil, for greasing
- 100 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours
- 65 g caster sugar
- 585 g water
- 100 g Japanese adzuki bean paste, homemade (see tips) or store-bought
- cold water, for spraying
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 189 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Homemade Pandan Kaya
55min
Pandan chiffon cake
5h 15 min
Japanese Strawberry Shortcake
1 Std. 30 Min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 Std. 35 Min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Killer Toast
2 Std.
Homemade Soy Milk
35min