Zařízení & příslušenství
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
8 pieces
Suroviny
Tangzhong bread dough
-
high protein flour (bread flour)310 g
-
fresh milk icy cold (see tips)230 g
-
egg yolk1
-
sugar30 g
-
salt½ tsp
-
milk powder10 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
butter softened25 g
Mochi filling
-
oil for greasing
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours100 g
-
caster sugar65 g
-
water585 g
-
Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought100 g
-
cold water for spraying
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
189 mg
Protein
8 g
Kalorie
1301 kJ /
311 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
59 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Kneading: Asian Recipes
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Pineapple Tarts
1hod. 30min.
Soy milk
24hod. 30min.
Dou sha (red bean paste)
49hod. 10min.
Mantou buns
1hod. 30min.
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2hod.
Homemade Soy Milk
35min.
Egg Tarts
50min.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1hod. 5min.
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2hod. 45min.
Steamed Tapioca Kuih
50min.
Homemade Pandan Kaya
55min.