Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
TM6 TM5

Japanese Adzuki Bean Mochi Buns

4.9 (18 hodnocení)

Suroviny

Tangzhong bread dough

  • 310 g high protein flour (bread flour)
  • 230 g fresh milk, icy cold (see tips)
  • 1 egg yolk
  • 30 g sugar
  • ½ tsp salt
  • 10 g milk powder
  • 1 tsp dried yeast powder
  • 25 g butter, softened

Mochi filling

  • oil, for greasing
  • 100 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours
  • 65 g caster sugar
  • 585 g water
  • 100 g Japanese adzuki bean paste, homemade (see tips) or store-bought
  • cold water, for spraying

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
1301 kJ / 311 kcal
Protein
8 g
Sacharidy
59 g
Tuk
5 g
Nasycený tuk
2 g
Vláknina
1 g
Sodík
189 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty