Japanese Adzuki Bean Mochi Buns

Japanese Adzuki Bean Mochi Buns

4.9 18 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 3hod.
8 pieces

Suroviny

Tangzhong bread dough
  • high protein flour (bread flour)
    310 g
  • fresh milk icy cold (see tips)
    230 g
  • egg yolk
    1
  • sugar
    30 g
  • salt
    ½ tsp
  • milk powder
    10 g
  • dried yeast powder
    1 tsp
  • butter softened
    25 g
Mochi filling
  • oil for greasing
  • Thai glutinous rice soaked for 4 hours
    100 g
  • caster sugar
    65 g
  • water
    585 g
  • Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought
    100 g
  • cold water for spraying

Nutriční hodnoty na 1 piece

Kalorie 311 kcal / 1301 kJ
Protein 8 g
Tuk 5 g
Sacharidy 59 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 2 g
Sodík 189 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...