Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tangzhong bread dough
- 310 g high protein flour (bread flour)
- 230 g fresh milk, icy cold (see tips)
- 1 egg yolk
- 30 g sugar
- ½ tsp salt
- 10 g milk powder
- 1 tsp dried yeast powder
- 25 g butter, softened
Mochi filling
- oil, for greasing
- 100 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours
- 65 g caster sugar
- 585 g water
- 100 g Japanese adzuki bean paste, homemade (see tips) or store-bought
- cold water, for spraying
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 189 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1 Std. 15 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Killer Toast
2h
Dou sha (red bean paste)
49u. 10min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 Min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1 Std. 30 Min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Homemade Fish Ball Soup
2h