
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tangzhong bread dough
- 310 g high protein flour (bread flour)
- 230 g fresh milk icy cold (see tips)
- 1 egg yolk
- 30 g sugar
- ½ tsp salt
- 10 g milk powder
- 1 tsp dried yeast powder
- 25 g butter softened
Mochi filling
- oil for greasing
- 100 g Thai glutinous rice soaked for 4 hours
- 65 g caster sugar
- 585 g water
- 100 g Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought
- cold water for spraying
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 311 kcal / 1301 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 59 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 189 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1hod. 50min
Tangzhong Milk Bread
2hod. 35min
3Q Soft Bread
3hod. 25min
Pandan chiffon cake
5hod. 15min
Pineapple Tarts
1hod. 30min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30min
Pineapple buns
9hod. 50min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2hod. 45min
Luo bo gao (radish cakes)
25hod. 20min
Egg Tarts
50min
Hokkaido Milk Loaf
4hod. 20min
Homemade Pandan Kaya
55min