Korean Egg Bread
TM6 TM5 TM31

Korean Egg Bread

3.8 (21 hodnocení)

Suroviny

  • 125 g low protein flour
  • 1 tsp baking powder
  • 30 g butter
  • 200 g fresh milk
  • 3 eggs
  • 60 g sugar
  • 1 pinch salt
  • ½ tsp vanilla extract
  • 80 g cheddar cheese, shredded
    nebo 80 g mozzarella cheese, shredded

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1054 kJ / 252 kcal
Protein
9 g
Sacharidy
29 g
Tuk
11 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty