Kompatibilní verze
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g caster sugar
- 120 g eggs (2 large eggs)
- 50 g fresh milk
- 25 g vegetable oil (sunflower, corn, soybean or canola)
- 120 g cake flour
- 2 tsp baking powder
- 500 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 34 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pineapple buns
9h 50min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Pandan chiffon cake
5h 15 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1 Std. 35 Min
Sesame Crème
10min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1 Std. 10 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Egg Tarts
50min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min