Kompatibilní verze
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g caster sugar
- 120 g eggs (2 large eggs)
- 50 g fresh milk
- 25 g vegetable oil (sunflower, corn, soybean or canola)
- 120 g cake flour
- 2 tsp baking powder
- 500 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 34 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1h 15min
Hakka Yam Abacus
20min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Chai Buey
1h 45min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Wholemeal Mantou
1h
Mantou buns
1h 30min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min