Zařízení & příslušenství
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
Příprava 5min.
Celkový 30min.
6 pieces
Suroviny
-
caster sugar60 g
-
eggs (2 large eggs)120 g
-
fresh milk50 g
-
vegetable oil (sunflower, corn, soybean or canola)25 g
-
cake flour120 g
-
baking powder2 tsp
-
water500 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
34 mg
Protein
5 g
Kalorie
774 kJ /
185 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asian Heritage Cupcakes
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Buddha's Delight
55min.
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1hod. 5min.
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min.
Pandan chiffon cake
5hod. 15min.
Dou sha (red bean paste)
49hod. 10min.
Steamed Pork Patty With Rice
25min.
Authentic Meat Floss
1hod. 40min.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1hod. 45min.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2hod. 5min.
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3hod.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.