
Kompatibilní verze
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g caster sugar
- 120 g eggs (2 large eggs)
- 50 g fresh milk
- 25 g vegetable oil (sunflower, corn, soybean or canola)
- 120 g cake flour
- 2 tsp baking powder
- 500 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 185 kcal / 774 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 34 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Long Bean Rice
1hod. 10min
Pandan chiffon cake
5hod. 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min
Authentic Meat Floss
1hod. 40min
Luo bo gao (radish cakes)
25hod. 20min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Egg Tarts
50min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Homemade Pandan Kaya
55min
Chicken Porridge With Century Egg
30min