
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Emmentaler ost skåret i stykker (2 cm)
- ½ bundt persille, frisk (approx. 10 g), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
- 2 fed hvidløg
- 70 g rød peberfrugt skåret i mindre stykker
- 120 g løg kvarte
-
20
g ghee smør, usaltet
nebo smør tern - 1 spsk tomatpure
- 1 ½ spsk sød paprika
- ¼ - ½ tsk paprika for smag
- 600 g kød, uden sener og ben tern (3 cm)
-
1
grøntsagsboullion, terning (0,5l) smuldret
nebo 1 tsk med top grøntsagsboullion - 1 stykke citronskal (ca. 2-3 cm)
- 1 tsk havsalt
- ½ - 1 tsk sort peber, stødt til smag
- 250 g vand
- 150 g ris, langkornet
- 2 spsk cremefraiche til servering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 527 kcal / 2204 kJ
- Protein
- 41 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 54 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti carbonara
40min
Lasagne bolognese
2hod. 30min
Risotto med parmesanost
30min
Vegetarlasagne
Žádné hodnocení
Bagt mac and cheese med grøntsager
Žádné hodnocení
Japansk ramen
Žádné hodnocení
Soba nudler
Žádné hodnocení
Japanske ramen nudler
Žádné hodnocení
Dumpling dej
Žádné hodnocení
Kinesiske ægnudler
Žádné hodnocení
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Žádné hodnocení