Risret med kød

Risret med kød

3.8 4 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
4 portioner

Suroviny

  • Emmentaler ost skåret i stykker (2 cm)
    60 g
  • persille, frisk (approx. 10 g), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
    ½ bundt
  • fed hvidløg
    2
  • rød peberfrugt skåret i mindre stykker
    70 g
  • løg kvarte
    120 g
  • ghee smør, usaltet
    20 g
    smør, tern
  • tomatpure
    1 spsk
  • sød paprika
    1 ½ spsk
  • paprika for smag
    ¼ - ½ tsk
  • kød, uden sener og ben tern (3 cm)
    600 g
  • grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
    1
    1 tsk med top grøntsagsbouillon
  • citronskal (ca. 2-3 cm)
    1 stykke
  • havsalt
    1 tsk
  • sort peber, stødt til smag
    ½ - 1 tsk
  • vand
    250 g
  • ris, langkornet
    150 g
  • creme fraiche til servering
    2 spsk

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 41 g
Kalorie 2204 kJ / 527 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 54 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše