Kyllinge-, spinat- og porrerisotto

Kyllinge-, spinat- og porrerisotto

4.8 6 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portioner

Suroviny

  • parmesanost skåret i stykker (2 cm)
    100 g
  • fed hvidløg
    2
  • porrer skåret i stykker
    150 g
  • olivenolie
    40 g
  • risottoris (fx Arborio, carnaroli)
    300 g
  • hvidvin
    60 g
  • kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben i tern (3 cm)
    350 g
  • vand
    600 g
  • hønsebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
    1
    1 teske med top hønsebouillon
  • timian, frisk kun blade
    3 kviste
  • havsalt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
  • babyspinat, frisk
    100 g
  • smør i tern
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 37 g
Kalorie 2820 kJ / 670 kcal
Tuk 25 g
Sacharidy 60.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše