Sicilianske risboller (Arancini)
TM6 TM5

Sicilianske risboller (Arancini)

( Žádné hodnocení )

Suroviny

Ris

  • 1200 g vand
  • 1 tsk havsalt
  • 400 g risottoris (e.g. Arborio, carnaroli)
  • 25 g smør tern
  • 80 g parmesan ost, revet (se tip)
  • 1 æg, medium
  • 1 knivspids safran, stødt

Ragù Sauce

  • 40 g løg kvarte
  • 30 g olivenolie
  • 100 g hakket oksekød i mindre stykker
  • 200 g hakkede tomater, dåse
  • 30 g svampe, friske skiver
  • 1 spsk tomatpure
  • ½ tsk havsalt
  • 1 knivspids sort peber, stødt
  • 70 g ærter, frost

Risboller

  • 2 æg, medium piskede
  • 300 g mozzarella drænet, skåret i 18 stykker
  • 100 - 150 g rasp
  • vegetabilsk olie til stegning

Nutriční hodnoty
na 1 stykke
Kalorie
35 kcal / 147 kJ
Protein
1 g
Tuk
3 g
Sacharidy
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše