
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
400
g hjertemusling, friske, rensede
nebo 400 g musling, friske, rensede - 800 g vand plus ekstra til muslinger
- 1 - 2 tsk havsalt efter smag, plus ekstra til muslinger
- 300 g rejer, hele, upillede
- 2 fed hvidløg
- 200 g hakkede tomater, dåse
- 150 g rød peberfrugt skåret i mindre stykker
- 150 g grøn peberfrugt skåret i mindre stykker
- 70 g olivenolie
- 150 g hvidvin
- 2 spsk persilleblad, frisk groft hakket
- 1 knivspids safran
- 1 - 2 tsk havsalt til smag
- 350 g ris, kortkornede (f.eks. paella ris) (se tip)
- 50 g appelsinsaft, friskpresset
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 459 kcal / 1920 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 53 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti carbonara
40min
Lasagne bolognese
2hod. 30min
Risotto med parmesanost
30min
Vegetarlasagne
Žádné hodnocení
Bagt mac and cheese med grøntsager
Žádné hodnocení
Japansk ramen
Žádné hodnocení
Soba nudler
Žádné hodnocení
Japanske ramen nudler
Žádné hodnocení
Dumpling dej
Žádné hodnocení
Kinesiske ægnudler
Žádné hodnocení
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Žádné hodnocení