Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 227 g palm sugar (gula Melaka), cut in chunks (3 cm)
- 105 g caster sugar
- 1220 g water
- 4 - 5 pandan leaves, tied into knots
- 150 g glutinous rice flour
- 1 tbsp white rice flour
- 380 g coconut milk, concentrated
- 1 pinch salt
- oil, to grease
- 15 g white vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 435 kJ / 104 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 21 mg
Alternativní recepty
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4óra 20p
Nasi Lemak
45min
Sambal Belacan
10p
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Masala Squid
25min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1h
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 Min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 Min