Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 个 干猪筋 ,浸泡隔夜
- 2200 克 水
- 30 克 新鲜姜 ,拍扁
- 2 支 青葱 ,切半
- 1 茶匙 绍兴花雕酒
- 20 克 食油
- 60 克 小红葱
- 4 个 蒜瓣 ,带皮,拍扁
- 1 个 八角
- 2 个 丁香
- 400 克 猪软骨 ,切块(3公分)
- 30 克 酱青
-
30
克 黑酱油
nebo 30 克 枣焦糖 - 10 克 冰糖
- 5 朵 干香菇 ,浸软,切半
- 1 茶匙 盐 ,适量调味
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1180 mg