Zařízení & příslušenství
西洋菜猪骨汤
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
8 人份
Suroviny
-
猪骨 选龙骨最佳,切大块(见要诀)600 克
-
西洋菜 切段100 克
-
胡萝卜 切大块50 克
-
玉米 切段50 克
-
姜20 克
-
蜜枣1 颗
-
水1300 克
-
盐 (约1茶匙),依个人口味调整5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
291.1 mg
Protein
9.6 g
Kalorie
719.5 kJ /
172.1 kcal
Tuk
13.8 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
4.3 g
Sacharidy
2.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:秋天的成熟
10 recepty/-ů
Čína
Čína