西洋菜猪骨汤

西洋菜猪骨汤

4.6 5 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
8 人份

Suroviny

  • 猪骨 选龙骨最佳,切大块(见要诀)
    600 克
  • 西洋菜 切段
    100 克
  • 胡萝卜 切大块
    50 克
  • 玉米 切段
    50 克
  • 20 克
  • 蜜枣
    1 颗
  • 1300 克
  • (约1茶匙),依个人口味调整
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 291.1 mg
Protein 9.6 g
Kalorie 719.5 kJ / 172.1 kcal
Tuk 13.8 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 4.3 g
Sacharidy 2.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...