Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 米
- 1000 克 水
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 盐
- ½ 茶匙 蒸鱼豉油
- ½ 茶匙 油 ,熟油
- 50 克 腐竹 ,新鲜的,剪小段
- 100 克 猪肝 ,切片,汆汤备用
- 100 克 鱼排 ,去皮,切成约3毫米的薄片
- 葱 ,切丝,装饰用
- 姜 ,切丝,装饰用
- 香菜 ,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 878.5 kJ / 210 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 29.4 g
- Tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 0.2 g