生滚鱼片猪肝粥

生滚鱼片猪肝粥

4.6 18 rating
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 100 克
  • 1000 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 蒸鱼豉油
    ½ 茶匙
  • 熟油
    ½ 茶匙
  • 腐竹 新鲜的,剪小段
    50 克
  • 猪肝 切片,汆汤备用
    100 克
  • 鱼排 去皮,切成约3毫米的薄片
    100 克
  • 切丝,装饰用
  • 切丝,装饰用
  • 香菜 装饰用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 12.9 g
Kalorie 878.5 kJ / 210 kcal
Tuk 4.6 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 29.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...