Zařízení & příslušenství
生滚鱼片猪肝粥
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
米100 克
-
水1000 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
盐1 茶匙
-
蒸鱼豉油½ 茶匙
-
油 熟油½ 茶匙
-
腐竹 新鲜的,剪小段50 克
-
猪肝 切片,汆汤备用100 克
-
鱼排 去皮,切成约3毫米的薄片100 克
-
葱 切丝,装饰用
-
姜 切丝,装饰用
-
香菜 装饰用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12.9 g
Kalorie
878.5 kJ /
210 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
29.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家的味道
80 recepty/-ů
Čína
Čína