Zařízení & příslušenství
意式洋葱浓汤
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
8 人份
Suroviny
-
黄油30 克
-
洋葱 切丝600 克
-
干月桂叶1 片
-
高汤600 克
-
土豆 去皮切块150 克
-
帕玛森奶酪粉1 汤匙
-
意大利香料¼ 茶匙
-
盐½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
0.774 g
Kalorie
168 kJ /
40 kcal
Tuk
1.646 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
6.024 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台湾四季家常菜
71 recepty/-ů
Čína
Čína