Zařízení & příslušenství
黄瓜酿肉
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 人份
Suroviny
-
黄瓜 去皮、去头尾,切段(约7厘米)600 克
-
猪肉肉糜300 克
-
酱油1 汤匙
-
盐¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
淀粉1 茶匙
-
蛋1 颗
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蟹肉棒 切细丝10 克
-
新鲜豌豆仁10 颗
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.9 g
Kalorie
949 kJ /
226 kcal
Tuk
18.84 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
5.34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台湾四季家常菜
71 recepty/-ů
Čína
Čína