Zařízení & příslušenství
越式香茅鸡
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
6 人份
Suroviny
-
全鸡腿 (约2个全鸡腿),带皮和骨,切块 (4-5公分)500 克
-
鱼露10 克
-
蒜瓣 剁幼15 克
-
咖喱粉1 汤匙
-
盐½ 茶匙
-
糖1 ½ 茶匙
-
黑酱油1 茶匙
-
食油20 克
-
新鲜香茅 只取白色部分, 切段2 支
-
小红葱 (约1个小红葱)50 克
-
新鲜红辣椒 去籽,切碎, 装饰用½
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15.6 g
Kalorie
907.9 kJ /
217 kcal
Tuk
13.9 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
7.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
鸡速料理
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní