
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 - 50 克 新鲜姜 ,切薄片
- 500 克 鸡肉 ,带皮和骨,切块(2-3公分)
- 30 克 绍兴花雕酒
- 20 克 酱青
- 10 克 蚝油
- 2 茶匙 枸杞 ,洗净
- 5 片 当归
- ¼ 茶匙 麻油
- 1 茶匙 盐 ,适量调味
- 10 粒 红枣 ,去核
- 800 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 340 kcal / 1423 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 0 g