自制叉烧

5.0 1 rating
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 40min.
4 人份

Suroviny

  • 叉烧酱
    50 克
  • 猪颈肉 或梅花肉,切成4大块
    500 克
  • 料酒
    30 克
  • 生抽
    15 克
  • 老抽
    10 克
  • 冰糖
    40 克
  • 切片
    20 克
  • 70 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 383.3 mg
Protein 29 g
Kalorie 1210 kJ / 289.2 kcal
Tuk 11.7 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 12.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše