Zařízení & příslušenství
自制叉烧
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 40min.
4 人份
Suroviny
-
叉烧酱50 克
-
猪颈肉 或梅花肉,切成4大块500 克
-
料酒30 克
-
生抽15 克
-
老抽10 克
-
冰糖40 克
-
姜 切片20 克
-
水70 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
383.3 mg
Protein
29 g
Kalorie
1210 kJ /
289.2 kcal
Tuk
11.7 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
2.5 g
Sacharidy
12.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
年度热门食谱精选2025
10 recepty/-ů
Čína
Čína
Mohlo by se vám také líbit...
肉炒黑木耳白菜
30min.
小鸡炖蘑菇
40min.
红烧猪蹄
2hod. 10min.
皮冻
13hod. 30min.
肉炒蒜薹
25min.
肉烧豆角
45min.
杭椒炒猪肝
20min.
排骨炖土豆
55min.
番茄肉片
30min.
葱爆羊肉
25min.
土豆炖牛肉
1hod. 35min.
蒜泥白肉
1hod.