
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Gouda in Stücken
- 1 Zwiebel halbiert
- 700 g Schweineschnitzel in Stücken (siehe Tipp)
- 1000 g Wasser
-
2
Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
nebo 2 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 1 ½ EL Worcester-Sauce
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 80 g Mehl
- 40 g Butter
- 25 g Zitronensaft
- 100 g Weißwein
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 4 Toastbrotscheiben
- Worcester-Sauce
- 1 Zitrone in Scheiben, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 612 kcal / 2564 kJ
- Protein
- 55 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Böhmische Knödel
1 Std.
Eierschecke
6 Std. 30 Min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Tote Oma
50 Min
Knusperflocken
2 Std. 30 Min
Sächsische Quarkkeulchen
3 Std.
Senfeier mit Kartoffeln
1 Std.
Schmorgurken
30 Min
Soljanka
45 Min
Senfeier
1 Std. 5 Min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1 Std. 30 Min
DDR - Soljanka
1 Std.