Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 300 g Hackfleisch, gemischt
- 2 EL Paniermehl
- 1 Ei
- 1 ½ TL Salz
- 1 ¼ TL Pfeffer
- 20 g Tomatenmark
- 1 TL Senf
- 1000 g Wasser
- 350 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 1 - 2 Prisen Muskat
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 2 EL Speisestärke
- 80 g Sahne (ca. 5 EL)
- 120 g Sahne
- 200 g Schmelzkäse
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2223 kJ / 531 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Hühner-Frikassee mit Spätzle
30 min
Low Meat Käse-Porree-Suppe
40 min
Holländische Käse-Eier
40 min
Käse-Porree-Suppe
30 min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35min
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1h
Wirsing-Käse-Suppe
45 min
Hähnchen-Lasagne-Suppe mit Bohnen
50min
Kasseler-Kartoffel-Gratin
1h 30min
Königsberger Eintopf
45 min
Tote Oma
50min
Grünkohl mit Eiern und Senfsauce
1h