
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln halbiert, in Ringen
- 800 g Schweinefleisch, sehnenfrei durchwachsen (aus der Schulter), in Würfeln (4 cm)
- 30 g Mehl
- 400 g Sauerkraut zerpflückt, abgetropft
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 2 TL Kümmel, ganz (volitelně)
- 3 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Piment
- 1 ½ TL Salz
- 200 g Schmand
- 1 rote Paprika in Würfeln (2 cm)
- 1 gelbe Paprika in Würfeln (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 656 kcal / 2748 kJ
- Protein
- 41 g
- Tuk
- 49 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1150.5 mg
Alternativní recepty
Boeuf Bourguignon
3hod. 30min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5hod. 20min
Tote Oma
50min
Mini-Rouladen
3hod. 30min
Deftiger Krauttopf mit Mettwurst
2hod.
Sauerbraten mit Spätzle
53hod.
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3hod. 50min
Saftgulasch vom Rind
2hod. 45min
Schlemmertopf
40min
Winzertopf
2hod. 40min
Bolognese classico
5hod.
Smoked Gulasch mit Bacon
4hod.