Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 800 g Schweinefleisch, sehnenfrei, durchwachsen (aus der Schulter), in Würfeln (4 cm)
- 30 g Mehl
- 400 g Sauerkraut, zerpflückt, abgetropft
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 2 TL Kümmel, ganz (volitelně)
- 3 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Piment
- 1 ½ TL Salz
- 200 g Schmand
- 1 rote Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 1 gelbe Paprika, in Würfeln (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2748 kJ / 656 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 49 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1150.5 mg
Alternativní recepty
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 godz. 20 min
Schlemmertopf
40 min
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Bratenpaste
3sa
Tote Oma
50 menit
Bolognese classico
5h
Deftiger Krauttopf mit Mettwurst
2j
Haxen mit Wurzelgemüse, Bayrisch Kraut und Sauce
4 Std.
Winzertopf
2h 40 min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.
Saftgulasch vom Rind
2h 45 min