Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Knoblauchzehen
- 200 - 250 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Rapsöl
- 200 g geräucherter, roher Schinken, in Stücken
- 2 rote Paprika (250 - 300 g), geviertelt
- 80 - 100 g Gewürzgurken, große Gurken in Stücken, Sud aufgefangen
- 200 g Salami, in mundgerechten Stücken
- 200 g Jagdwurst, in mundgerechten Stücken
- 200 g Geflügelwurst, in mundgerechten Stücken
- 150 g Tomatenmark
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 2 TL Sambal Oelek
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Senf, mittelscharf
- 350 g Wasser
- 50 g Saure Sahne
- 1 Zitrone, geschält, in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2837 kJ / 681 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 53 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Senfeier
1 godz. 5 min
Senfeier mit Kartoffeln
1h
Eierschecke
6h 30min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Sächsische Quarkkeulchen
3h
Königsberger Eintopf
45min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Tote Oma
50min
DDR - Soljanka
1h
Würzfleisch (Ragout fin)
1h
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15 min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1h 30min