Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200 - 250
g borówek, świeżych
nebo 200 - 250 g jagód, mrożonych, uprzednio rozmrożonych - 50 - 70 g cukru
- 800 g pełnotłustego mleka
- 120 g jogurtu naturalnego
- 10 g mleka w proszku
- 250 g wody
- 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 518 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pitny jogurt stracciatella w naczyniu miksującym
12 Std. 10 Min
Ser do smarowania
1 Std.
Deser z marchewki i nerkowców
25 Min
Jogurt z mleka koziego
13h 15min
Jogurt grecki
12 Std. 15 Min
Jogurt waniliowy
12h 20min
Jogurt z musem z owoców leśnych
12 Std. 30 Min
Jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 Std. 10 Min
Jogurt naturalny
11h 10min
Twaróg śmietankowy
3 Std.
Pitny jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 Std. 10 Min
Jogurt naturalny na Varomie
12 Std.