Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dentes de alho
- 4 pés de tomilho, só as folhas
- 20 g sal
- 4 c. chá de pimenta rosa
- 3 coxas de pato c/ pele e c/ osso (780 g aprox.)
- 1100 g gordura de pato
- Mel q.b. p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 35023.2 kJ / 8370.8 kcal
- Protein
- 146.4 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 864.4 g
- Nasycený tuk
- 289.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 3383.9 mg
Alternativní recepty
Porco agridoce com legumes
1 Std. 20 Min
Lombinho de borrego com crosta de ervas e puré de beterraba
1 Std. 25 Min
Coxas de pato com molho de mirtilo e salteado de legumes
3 Std. 30 Min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3h 55min
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2 Std. 20 Min
Sopa de legumes versátil
50 Min
Borrego mediterrânico
10u.
Ganso de vitela estufado
11 Std. 30 Min
Almôndegas com molho de romã
30 Min
Ensopado de borrego
1 Std.
Lombinho de porco com salada primavera
45 Min
Arroz de pato árabe
1h 30min