Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dentes de alho
- 4 pés de tomilho, só as folhas
- 20 g sal
- 4 c. chá de pimenta rosa
- 3 coxas de pato c/ pele e c/ osso (780 g aprox.)
- 1100 g gordura de pato
- Mel q.b. p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 35023.2 kJ / 8370.8 kcal
- Protein
- 146.4 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 864.4 g
- Nasycený tuk
- 289.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 3383.9 mg
Alternativní recepty
Cozer 500-800 g de bolbo de aipo
Žádné hodnocení
Caldeta de peixe do rio
1h
Tártaro de bacalhau e melancia
Žádné hodnocení
Baba ghanoush de abóbora
35min
Gelado de caramelo salgado
14 Std.
Bife com manteiga de ervas
2 godz. 15 min
Peito de pato com molho de laranja
2h 20min
Granizado verde e encarnado
5min
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4h 25min
Rabo de boi
16h
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50min
Bife do lombo em sous-vide com puré de batata-doce
2h 20min