Vegan Mozzarella

Vegan Mozzarella

3.8 16 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 8hod. 50min
450 g

Suroviny

  • cashew nuts
    140 g
  • water for soaking
  • coconut oil
    20 g
  • coconut yoghurt vegan
    70 g
  • almond milk (see tip)
    110 g
  • lemon juice, freshly squeezed
    30 g
  • tapioca starch (see tip)
    40 g
  • nutritional yeast flakes
    4 Tbsp
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • olive oil for greasing

Nutriční hodnoty na 450 g

Kalorie 1515 kcal / 6294 kJ
Protein 55 g
Tuk 110 g
Sacharidy 68 g
Nasycený tuk 45 g
Sodík 1246 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...