Vegan Mozzarella
TM6 TM5

Vegan Mozzarella

3.8 (14 hodnocení)

Suroviny

  • 140 g cashew nuts
  • water, for soaking
  • 20 g coconut oil
  • 70 g coconut yoghurt, vegan
  • 110 g almond milk (see tip)
  • 30 g lemon juice, freshly squeezed
  • 40 g tapioca starch (see tip)
  • 4 Tbsp nutritional yeast flakes
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
  • olive oil, for greasing

Nutriční hodnoty
na 450 g
Kalorie
6294 kJ / 1515 kcal
Protein
55 g
Sacharidy
68 g
Tuk
110 g
Nasycený tuk
45 g
Sodík
1246 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty