Zařízení & příslušenství
Vegan Mozzarella
Příprava 10min.
Celkový 8hod. 50min.
450 g
Suroviny
-
cashew nuts140 g
-
water for soaking
-
coconut oil20 g
-
coconut yoghurt vegan70 g
-
almond milk (see tip)110 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
tapioca starch (see tip)40 g
-
nutritional yeast flakes4 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
olive oil for greasing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 450 g
Sodík
1246 mg
Protein
55 g
Kalorie
6294 kJ /
1515 kcal
Tuk
110 g
Nasycený tuk
45 g
Sacharidy
68 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plant-based Kitchen
30 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Vegan Pepperoni
5 godz. 10 min
Vegan Coconut Yoghurt
12 godz. 15 min
Vegan Cheese Wheel
1 godz. 50 min
Vegan Gravy
45 min
Vanilla cashew yoghurt
24 godz. 15 min
Savoury cashew cream cheese
3 godz. 10 min
Plant-based parmesan
5 min
Cashew sour cream
10 min
Vegan Cheese Alternative
6 godz. 40 min
Vegan Supreme Pizza
9 godz. 40 min
Macadamia and Lime Basil Pesto
25 min
Vegan Mayonnaise
15 min