Vegan Mozzarella

Vegan Mozzarella

3.8 16 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 8hod. 50min.
450 g

Suroviny

  • cashew nuts
    140 g
  • water for soaking
  • coconut oil
    20 g
  • coconut yoghurt vegan
    70 g
  • almond milk (see tip)
    110 g
  • freshly squeezed lemon juice
    30 g
  • tapioca starch (see tip)
    40 g
  • nutritional yeast flakes
    4 Tbsp
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • olive oil for greasing

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 450 g

Sodík 1246 mg
Protein 55 g
Kalorie 6294 kJ / 1515 kcal
Tuk 110 g
Nasycený tuk 45 g
Sacharidy 68 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...