
Zařízení & příslušenství
Vegan Mozzarella
Příprava 10min
Celkový 8hod. 50min
450 g
Suroviny
-
cashew nuts140 g
-
water for soaking
-
coconut oil20 g
-
coconut yoghurt vegan70 g
-
almond milk (see tip)110 g
-
lemon juice, freshly squeezed30 g
-
tapioca starch (see tip)40 g
-
nutritional yeast flakes4 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
olive oil for greasing
Nutriční hodnoty na 450 g
Kalorie
1515 kcal /
6294 kJ
Protein
55 g
Tuk
110 g
Sacharidy
68 g
Nasycený tuk
45 g
Sodík
1246 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Plant-based Kitchen
30 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko