Zařízení & příslušenství
Vegan Mozzarella
Příprava 10min.
Celkový 8hod. 50min.
450 g
Suroviny
-
cashew nuts140 g
-
water for soaking
-
coconut oil20 g
-
coconut yoghurt vegan70 g
-
almond milk (see tip)110 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
tapioca starch (see tip)40 g
-
nutritional yeast flakes4 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
olive oil for greasing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 450 g
Sodík
1246 mg
Protein
55 g
Kalorie
6294 kJ /
1515 kcal
Tuk
110 g
Nasycený tuk
45 g
Sacharidy
68 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plant-based Kitchen
30 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Vegan Butter
2hod.
Vegan Coconut Yoghurt
12hod. 15min.
Vegan mayonnaise
15min.
Savoury cashew cream cheese
3hod. 10min.
Plant-based parmesan
5min.
Almond Cheese
6hod. 15min.
Vegan Burger
5hod.
Vegan Bean Burgers
1hod. 20min.
Vegan Cheese Alternative
6hod. 40min.
Vegan Mayonnaise
15min.
Veganella - Vegan Mozzarella
6hod. 10min.
Vegan tiramisu
3hod. 20min.