Kompatibilní verze
Menu: Espargos, Arroz de parmesão e molho de limão; Espuma de frutos vermelhos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 - 700 g espargos verdes arranjados
- 1 c. chá de sal
- 30 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 1200 g água
-
1
c. chá cheia de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes esfarelado - 200 g arroz basmati
Espuma de frutos vermelhos
- 140 g açúcar
- 500 g frutos vermelhos congelados
-
10 - 30
g sumo de lima
nebo 10 - 30 g sumo de limão - 1 clara de ovo
Molho de limão
- 120 g caldo de legumes líquido
- 4 gemas de ovo
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 10 g sumo de limão
- 1 fio de azeite
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2580 kJ / 616 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 916 mg
Alternativní recepty
Buddha bowl com frango - TM6
1h
Menu: Caril thai vegan, arroz jasmine e sorbet de manga e coco vegan
1h
Menu: Creme de grão e tomate, massada de peixe e queques de maçã
1h
Arroz doce
1h 5min
Carne guisada com bolinhos de pão a vapor e couve roxa
Žádné hodnocení
Estufado de peixe e marisco com arroz
30 Min
Caril de frango rápido com arroz basmati
40min
Trutas com molho holandês
40min
Esparguete à carbonara
25 Min
Caril de camarão com arroz basmati
35 Min
Salmão com molho de cogumelos e batata
35 Min
Peitos de frango pizzaiola com puré de batata e aipo
1h