
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g miolo de buzinas congeladas
- 100 g água mais q.b. p/ cozer
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 130 g cenoura cortada em pedaços
- 150 g polpa de tomate
- 70 g azeite
- 100 g bacon cortado em cubos
- 100 g chouriço cortado em rodelas
- 150 g vinho branco
- 1 folha de louro
- 100 g cenoura cortada em rodelas
-
2
c. chá de caldo de marisco caseiro
nebo 2 cubos de caldo de marisco - 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 820 g feijão-branco cozido escorrido
- Coentros q.b. p/ polvilhar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 476 kcal / 0 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 24 g
Alternativní recepty
Feijoada de polvo
1h 30min
Favas guisadas
50min
Xarém de sardinha
50min
Tomatada de bacalhau bragançana
35min
Caldeirada de enguias à moda de Aveiro
40min
Açorda de poejos
40min
Arroz de berbigão da avó da Catarina
2h 50min
Feijoada de chocos
45min
Choquinhos salteados com batata a murro
1h
Filhoses de Cabrela
1h 20min
Massada de peixe
55min
Massada de cherne
40min