Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g miolo de buzinas congeladas
- 100 g água, mais q.b. p/ cozer
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 130 g cenoura cortada em pedaços
- 150 g polpa de tomate
- 70 g azeite
- 100 g bacon cortado em cubos
- 100 g chouriço cortado em rodelas
- 150 g vinho branco
- 1 folha de louro
- 100 g cenoura cortada em rodelas
-
2
c. chá de caldo de marisco caseiro
nebo 2 cubos de caldo de marisco - 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 820 g feijão-branco cozido escorrido
- Coentros q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 476 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Feijoada de lingueirão e batata-doce
2 godz. 55 min
Favas guisadas
50min
Feijoada de chocos
40 Min
Caldeirada de enguias à moda de Aveiro
40 Min
Sapateira na casquinha
30 min
Lulas recheadas com camarão, batata e cenoura
1 Std. 10 Min
Arroz de polvo
1 Std. 15 Min
Moelas
7h
Feijoada de chocos
45 Min
Lulas recheadas
1 Std. 15 Min
Recheio de sapateira
1 Std. 15 Min
Açorda de marisco
30 min