Pain aux différents fruits secs

Pain aux différents fruits secs

4.9 59 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 55min.
20 tranches

Suroviny

  • 250 - 280 g d'eau (voir "Conseil")
  • 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 30 g de miel
    30 g de sucre roux
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour le moule
  • 250 g de farine à pain
  • 250 g de farine de blé complet
  • ½ c. à café de sel
  • 20 g de noisettes décortiquées
  • 20 g de noix décortiquées
  • 80 g de fruits secs variés (canneberges, pruneaux, figues, abricots, pommes), coupés en morceaux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 tranche

Sodík 40.3 mg
Protein 3.4 g
Kalorie 523.6 kJ / 125 kcal
Tuk 2.7 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 20.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...