Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 70 g d'épinards frais
- 2 œufs (53-63 g chacun)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1546.8 kJ / 367.8 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 59.3 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 525.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli, on est lundi !
2 godz. 30 min
Bedfordshire clanger (chausson aux pommes et au porc)
1 Std. 10 Min
Bouillon d'agneau et ravioli farcis à la courge musquée
9h
Pâtes fraîches jaunes
1 Std.
Pâtes fraîches rouges
1 Std.
Pâtes fraîches
1 Std.
Ravioli maison
2 Std. 15 Min
Demi-lunes épinard-poulet
35min
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1 Std. 35 Min
Pâtes fraîches au basilic
40 Min
Ravioles au poulet et au basilic
1 Std.
Arancini aux restes de poulet et de risotto
1 Std. 20 Min