
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de lait
- ½ sachet de levure boulangère sèche
- 280 g de farine de petit épeautre, complète
- 1 œuf et 1 jaune pour la dorure
- 50 g de sucre de fleur de coco
- ½ c. à café de sel fin
- 40 g de beurre demi-sel, mou
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- amandes effilées
- Nutriční hodnoty
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 6808 kJ / 1621 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 247 g
- Tuk
- 46 g
Alternativní recepty
Briochettes coco à la vapeur
2hod. 10min
Cookies aux fruits secs
50min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3hod. 20min
Pain aux différents fruits secs
2hod. 55min
Biscuits aux figues
1hod. 15min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6hod. 10min
Petits pains de seigle
12hod.
Biscuits chocolatés à la farine de châtaigne
30min
Pain cocotte seigle et épautre
2hod. 40min
Miche de petit épeautre
3hod. 35min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3hod. 20min
Pain de campagne en cocotte
2hod. 10min