Pain brioché à la fleur d'oranger

Pain brioché à la fleur d'oranger

4.6 43 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 15min.
1 La recette complète

Suroviny

  • 100 g de lait
  • ½ sachet de levure boulangère sèche
  • 280 g de farine de petit épeautre complète
  • 1 œuf et 1 jaune pour la dorure
  • 50 g de sucre de fleur de coco
  • ½ c. à café sel fin
  • 40 g de beurre demi-sel mou
  • 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
  • amandes effilées

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 La recette complète

Protein 52 g
Kalorie 6808 kJ / 1621 kcal
Tuk 46 g
Sacharidy 247 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...