Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli

Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli

4.8 17 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 portions

Suroviny

Saffron Aioli
  • vegetable oil
    15 oz
  • garlic clove
    1
  • white vinegar
    1 oz
  • salt
    1 tsp
  • saffron
    2 pinches
  • large eggs pasteurized
    2
Hurricane Po'Boy
  • unsalted butter diced
    4 oz
  • Creole seasoning (see Tip)
    1 tbsp
  • jumbo shrimp, raw peeled and deveined
    24
  • baguettes
    2
  • tomatoes thinly sliced rounds
    2
  • iceberg lettuce head thinly sliced
    ½
  • hot and spicy pickles thinly sliced rounds
    3
    3 Cajun pickles, thinly sliced rounds
  • potato chips to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1660 mg
Protein 28 g
Kalorie 4640 kJ / 1109 kcal
Tuk 91 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 22 g
Sacharidy 50 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...