Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
TM6 TM5

Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli

4.7 (15 hodnocení)

Suroviny

Saffron Aioli

  • 15 oz vegetable oil
  • 1 garlic clove
  • 1 oz white vinegar
  • 1 tsp salt
  • 2 pinches saffron
  • 2 large eggs, pasteurized

Hurricane Po'Boy

  • 4 oz unsalted butter, diced
  • 1 tbsp Creole seasoning (see Tip)
  • 24 jumbo shrimp, raw, peeled and deveined
  • 2 baguettes
  • 2 tomatoes, thinly sliced rounds
  • ½ iceberg lettuce head, thinly sliced
  • 3 hot and spicy pickles, thinly sliced rounds
    nebo 3 Cajun pickles, thinly sliced rounds
  • potato chips, to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
4640 kJ / 1109 kcal
Protein
28 g
Sacharidy
50 g
Tuk
91 g
Nasycený tuk
22 g
Vláknina
4 g
Sodík
1660 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty