
Zařízení & příslušenství
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
Příprava 10min
Celkový 25min
6 portions
Suroviny
Saffron Aioli
-
vegetable oil15 oz
-
garlic clove1
-
white vinegar1 oz
-
salt1 tsp
-
saffron2 pinches
-
large eggs pasteurized2
Hurricane Po'Boy
-
unsalted butter diced4 oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tbsp
-
jumbo shrimp, raw peeled and deveined24
-
baguettes2
-
tomatoes thinly sliced rounds2
-
iceberg lettuce head thinly sliced½
-
hot and spicy pickles thinly sliced rounds3
-
potato chips to serve
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
1109 kcal /
4640 kJ
Protein
28 g
Tuk
91 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
22 g
Sodík
1660 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Ritz-Carlton, New Orleans
10 recepty/-ů
USA
USA