Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-Vide Sausage
- 2 oz yellow onions, halved
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 14 oz uncooked pork sausages, casings removed, cut in pieces
- 1 tsp balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches salt
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Assembly and Serving
- 2 oz white wine
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 can tomatoes (approx. 14 oz)
- 2 tsp sugar
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- fresh basil leaves, to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1810.6 kJ / 432.8 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 35.5 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 878 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mediterranean Chicken
35 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Greek Stuffed Chicken
1h 35 min.
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Beef Stroganoff
40 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Chicken Étouffée
1h 25min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1h 5min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min