
Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Sausage Ragù
Příprava 20min
Celkový 2hod. 25min
4 portions
Suroviny
Sous-Vide Sausage
-
yellow onions halved2 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces2 oz
-
uncooked pork sausages casings removed, cut in pieces14 oz
-
balsamic vinegar1 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
fresh sage leaves3
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Assembly and Serving
-
white wine2 oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
tomatoes (approx. 14 oz)1 can
-
sugar2 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
fresh basil leaves (volitelně) to garnish
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
432.8 kcal /
1810.6 kJ
Protein
16.8 g
Tuk
35.5 g
Sacharidy
11.5 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
9.3 g
Sodík
878 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Saucy Sous-Vides
9 recept
USA
USA