
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-Vide Sausage
- 2 oz yellow onions halved
- 2 oz carrots cut into pieces
- 2 oz celery cut into pieces
- 14 oz uncooked pork sausages casings removed, cut in pieces
- 1 tsp balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches salt
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- water to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Assembly and Serving
- 2 oz white wine
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 can tomatoes (approx. 14 oz)
- 2 tsp sugar
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- fresh basil leaves to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 432.8 kcal / 1810.6 kJ
- Protein
- 16.8 g
- Tuk
- 35.5 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Sodík
- 878 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Nectarine Tart with Frangipane
1hod.
Chicago-Style Hot Dogs
35min
Mac "n" Cheese Burger
3hod. 10min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1hod. 25min
Crown Roast of Lamb
1hod. 40min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1hod. 5min
Beef Barbacoa
2hod.
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Texas BBQ Pulled Pork
1hod. 30min
Southwestern Shepherd's Pie
2hod. 5min
Baja-Style Fish Tacos
30min