Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-Vide Sausage
- 2 oz yellow onions, halved
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 14 oz uncooked pork sausages, casings removed, cut in pieces
- 1 tsp balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches salt
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Assembly and Serving
- 2 oz white wine
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 can tomatoes (approx. 14 oz)
- 2 tsp sugar
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- fresh basil leaves, to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1810.6 kJ / 432.8 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 35.5 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 878 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min
Shredded Beef in Brown Ale
10 Std. 20 Min
Slow Cooked Chili con Carne
7 Std.
Sticky Sesame Chicken
40min
Noodle Kugel
55 Min
Jalapeño honey butter
15min
Hasselback Potatoes with Shallot Compote
1 Std. 45 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h