Kompatibilní verze
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fermented rice
- 150 g cold rice
- 1 tbsp caster sugar
- 2 tbsp water, boiled and cooled
- 70 g ragi (rice wine starter)
Batter
- 165 g white rice flour
- 1450 g water
- 75 g caster sugar
- 4 g fruit salt, e.g. Eno®
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 456 kJ / 109 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 46 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4h 40min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 Std.
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 Min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1 Std. 20 Min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40 min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 Std.
Roti Canai (Roti Prata)
3hod. 55min
Sambal Belacan
10 Min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 Std. 40 Min
Chilli Stuffed Fish
1 Std.
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min