Kompatibilní verze
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fermented rice
- 150 g cold rice
- 1 tbsp caster sugar
- 2 tbsp water, boiled and cooled
- 70 g ragi (rice wine starter)
Batter
- 165 g white rice flour
- 1450 g water
- 75 g caster sugar
- 4 g fruit salt, e.g. Eno®
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 456 kJ / 109 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 46 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Sambal Belacan
10min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5 min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1h 10min
Kuih Sago (Steamed Sago Cake)
1 godz. 20 min
Nasi Lemak
45 min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Sambal Belacan
10min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min