
Kompatibilní verze
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fermented rice
- 150 g cold rice
- 1 tbsp caster sugar
- 2 tbsp water boiled and cooled
- 70 g ragi (rice wine starter)
Batter
- 165 g white rice flour
- 1450 g water
- 75 g caster sugar
- 4 g fruit salt e.g. Eno®
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 109 kcal / 456 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 46 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dim sum 'Shao mai'
2 godz.
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Shacha Sauce
1 godz. 10 min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1 godz. 15 min
Sambal Belacan
10 min
Sambal Belacan
10 min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Roti Canai (Roti Prata)
3 godz. 55 min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 min