Kompatibilní verze
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fermented rice
- 150 g cold rice
- 1 tbsp caster sugar
- 2 tbsp water, boiled and cooled
- 70 g ragi (rice wine starter)
Batter
- 165 g white rice flour
- 1450 g water
- 75 g caster sugar
- 4 g fruit salt, e.g. Eno®
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 456 kJ / 109 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 46 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Homemade Pandan Kaya
55 min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Nyonya Spice Paste
15min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1h
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Sambal Belacan
10min
Nyonya Spice Paste
15min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1 godz. 50 min
Tom Yum Paste
45min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Nasi Lemak
45min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min