Zařízení & příslušenství
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
beef tenderloin cut in thin slices350 g
-
salt½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
cooking oil50 g
-
garlic cloves cut in thin slices2
-
yellow onion cut in thin slices150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
345 mg
Protein
27 g
Kalorie
1321 kJ /
316 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Celebrate Eid Al-Fitr
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35min.
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min.
Mee Goreng Mamak
15min.
Masala Squid
25min.
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1hod. 20min.
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min.
Soto ayam (spiced chicken soup)
1hod.
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min.
Tom Yum Goong
30min.
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min.
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min.
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min.