Zařízení & příslušenství
超软奶香牛油面包
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 40min.
18 块
Suroviny
面团
-
水100 克
-
高筋面粉 (面包粉)290 克
-
鲜奶 冷藏30 克
-
鲜奶油 冷藏30 克
-
糖40 克
-
蛋 冷藏1 个
-
干酵母粉1 茶匙
-
全脂奶粉20 克
-
盐¼ 茶匙
-
牛油 软化,额外准备涂抹用30 克
馅料
-
面粉70 克
-
糖粉50 克
-
牛油 软化,额外准备涂抹用100 克
-
全脂奶粉30 克
-
蛋黄1 个
-
鲜奶2 汤匙
-
盐1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 块
Sodík
41 mg
Protein
3 g
Kalorie
669 kJ /
160 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
揉面包,我最行!
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní