Zařízení & příslušenství
Pomalu vařená kuřecí polévka pho
Příprava 20min.
Celkový 5hod. 20min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů sójové omáčky
-
1 ½ čajové lžičky hnědého cukru
-
20 gramů čerstvě vymačkané šťávy z limetky
-
500 gramů kuřecích prsou, s kůží nebo bez kůže, s kostí nebo vykostěných
-
½ chilli, čerstvého na plátky
-
20 gramů oleje
-
120 gramů cibule na klínky
-
2 stroužky česneku rozmačkané
-
15 gramů zázvoru, čerstvého oloupaného, na plátky
-
1 čajová lžička koriandrových semínek
-
1 čajová lžička černého pepře, celého
-
2 stonky citrónové trávy, čerstvé na kousky (3 cm)
-
50 gramů mrkve na kousky (2-3 cm)
-
¼ - ½ čajové lžičky chilli, prášku
-
350 gramů kuřecích křídel
-
2 hvězdičky badyánu
-
1 skořice, celá
-
5 gramů koriandru, čerstvého
-
30 gramů rýžového vinného octa
-
1 ½ polévkové lžíce rybí omáčky
-
3000 - 3050 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
300 gramů rýžových nudlí, plochých
Servírování
-
2 - 3 snítky koriandru, čerstvého pouze lístky
-
2 snítky máty, čerstvé pouze lístky
-
80 gramů konzervovaných fazolových klíčků scezených
-
80 gramů mrkve nakrájené škrabkou na plátky
-
½ chilli, čerstvého na plátky
-
1 limetka na čtvrtky
-
1 - 2 polévkové lžíce chilli omáčky, červené
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
940 mg
Protein
42 g
Kalorie
2301 kJ /
550 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
66 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Carpaccio z červené řepy
Žádné hodnocení
Zeleninový vývar se zázvorem
4hod. 15min.
Drůbeží vývar
1hod.
Vařená jasmínová rýže
35min.
Kuřecí Pad Thai
20min.
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1hod. 5min.
Rychlá polévka Pho
1hod. 20min.
Thajská tomyum zoodle polévka
45min.
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2hod. 5min.
Asijské knedlíčky plněné zelím a masem
1hod. 35min.
Čirý vývar z hovězího masa
3hod. 45min.
Kváskový chléb
16hod. 30min.