
Zařízení & příslušenství
Pomalu vařená kuřecí polévka pho
Příprava 20min
Celkový 5hod. 20min
4 porce
Suroviny
-
sójové omáčky50 gramů
-
hnědého cukru1 ½ čajové lžičky
-
čerstvě vymačkané šťávy z limetky20 gramů
-
kuřecích prsou, s kůží nebo bez kůže, s kostí nebo vykostěných500 gramů
-
chilli, čerstvého na plátky½
-
oleje20 gramů
-
cibule na klínky120 gramů
-
stroužky česneku rozmačkané2
-
zázvoru, čerstvého oloupaného, na plátky15 gramů
-
koriandrových semínek1 čajová lžička
-
černého pepře, celého1 čajová lžička
-
citrónové trávy, čerstvé na kousky (3 cm)2 stonky
-
mrkve na kousky (2-3 cm)50 gramů
-
chilli, prášku¼ - ½ čajové lžičky
-
kuřecích křídel350 gramů
-
hvězdičky badyánu2
-
skořice, celá1
-
koriandru, čerstvého5 gramů
-
rýžového vinného octa30 gramů
-
rybí omáčky1 ½ polévkové lžíce
-
vody3000 - 3050 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
rýžových nudlí, plochých300 gramů
Servírování
-
koriandru, čerstvého pouze lístky2 - 3 snítky
-
máty, čerstvé pouze lístky2 snítky
-
konzervovaných fazolových klíčků scezených80 gramů
-
mrkve nakrájené škrabkou na plátky80 gramů
-
chilli, čerstvého na plátky½
-
limetka na čtvrtky1
-
chilli omáčky, červené1 - 2 polévkové lžíce
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
550 kcal /
2301 kJ
Protein
42 g
Tuk
11 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
2 g
Sodík
940 mg