Pšenično-žitná pizza s červeným sugem
TM31 TM5 TM6

Pšenično-žitná pizza s červeným sugem

4.7 (3 hodnocení)

Suroviny

Těsto

  • 100 gramů žita, celých zrn
  • 200 gramů vody
  • 20 gramů čerstvého droždí (½ kostky)
  • 1 špetka cukru, krupice
  • 250 gramů hladké mouky
  • 25 gramů olivového oleje
  • 1 čajová lžička soli

Omáčka

  • 120 gramů sýru eidamu 30%, na kousky
    nebo 120 gramů sýru ementálu, na kousky
  • 120 gramů alpského sýru, na kousky
  • 120 gramů cibule, napůl
  • 200 gramů červené papriky, na kousky
  • 20 gramů olivového oleje
  • 250 gramů drcených rajčat, konzervovaných
  • 30 gramů rajčatového protlaku
  • 1 čajová lžička soli
  • ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • 1 čajová lžička červené papriky, sladké
  • 1 - 2 špetky mletého kajenského pepře
  • 1 čajová lžička cukru krupice

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2823 kJ / 674 kcal
Protein
27 g
Sacharidy
69 g
Tuk
32 g
Vláknina
8.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty