Pšenično-žitná pizza s červeným sugem

Pšenično-žitná pizza s červeným sugem

4.7 3 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 1hod. 40min
4 porce

Suroviny

Těsto
  • žita celých zrn
    100 gramů
  • vody
    200 gramů
  • čerstvého droždí (½ kostky)
    20 gramů
  • cukru, krupice
    1 špetka
  • hladké mouky
    250 gramů
  • olivového oleje
    25 gramů
  • soli
    1 čajová lžička
Omáčka
  • sýru eidamu 30% na kousky
    120 gramů
    120 gramů sýru ementálu, na kousky
  • alpského sýru na kousky
    120 gramů
  • cibule napůl
    120 gramů
  • červené papriky na kousky
    200 gramů
  • olivového oleje
    20 gramů
  • drcených rajčat, konzervovaných
    250 gramů
  • rajčatového protlaku
    30 gramů
  • soli
    1 čajová lžička
  • pepře, černého, mletého
    ¼ čajové lžičky
  • červené papriky, sladké
    1 čajová lžička
  • mletého kajenského pepře
    1 - 2 špetky
  • cukru krupice
    1 čajová lžička

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 674 kcal / 2823 kJ
Protein 27 g
Tuk 32 g
Sacharidy 69 g
Vláknina 8.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...