
Zařízení & příslušenství
Pšenično-žitná pizza s červeným sugem
Příprava 25min
Celkový 1hod. 40min
4 porce
Suroviny
Těsto
-
žita celých zrn100 gramů
-
vody200 gramů
-
čerstvého droždí (½ kostky)20 gramů
-
cukru, krupice1 špetka
-
hladké mouky250 gramů
-
olivového oleje25 gramů
-
soli1 čajová lžička
Omáčka
-
sýru eidamu 30% na kousky120 gramů
-
alpského sýru na kousky120 gramů
-
cibule napůl120 gramů
-
červené papriky na kousky200 gramů
-
olivového oleje20 gramů
-
drcených rajčat, konzervovaných250 gramů
-
rajčatového protlaku30 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
pepře, černého, mletého¼ čajové lžičky
-
červené papriky, sladké1 čajová lžička
-
mletého kajenského pepře1 - 2 špetky
-
cukru krupice1 čajová lžička
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
674 kcal /
2823 kJ
Protein
27 g
Tuk
32 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
8.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Dětská
11 recept
Česká republika
Česká republika