Zařízení & příslušenství
Pšenično-žitná pizza s červeným sugem
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 40min.
4 porce
Suroviny
Těsto
-
100 gramů žita celých zrn
-
200 gramů vody
-
20 gramů čerstvého droždí (½ kostky)
-
1 špetka cukru, krupice
-
250 gramů hladká mouka
-
25 gramů olivového oleje
-
1 čajová lžička soli
Omáčka
-
120 gramů sýru ementálu, na kousky120 gramů sýru eidamu 30% na kousky
-
120 gramů alpského sýru na kousky
-
120 gramů cibule napůl
-
200 gramů červené papriky na kousky
-
20 gramů olivového oleje
-
250 gramů drcených rajčat, konzervovaných
-
30 gramů rajčatového protlaku
-
1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
1 čajová lžička červené papriky, sladké
-
1 - 2 špetky mletého kajenského pepře
-
1 čajová lžička cukru krupice
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
27 g
Kalorie
2823 kJ /
674 kcal
Tuk
32 g
Vláknina
8.4 g
Sacharidy
69 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dětská
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganské burgery
45min.
Čokoládový dortík
12hod. 15min.
Tortilly z celozrnné mouky
1hod.
Citrónový sorbet
8hod. 35min.
Základní granola
1hod. 45min.
Mini cheesecaky s mangovým pyré
3hod.
Neapolská pizza
9hod.
Auvergneský sýrový quiche
1hod. 20min.
Extra ořechovo-semínková granola
1hod. 40min.
Rychlá rajčatová omáčka
5min.
Borůvkové cupcaky s krémem z bílé čokolády
1hod. 45min.
Máslové sušenky
50min.