Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 100 gramů žita, celých zrn
- 200 gramů vody
- 20 gramů čerstvého droždí (½ kostky)
- 1 špetka cukru, krupice
- 250 gramů hladké mouky
- 25 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička soli
Omáčka
-
120
gramů sýru eidamu 30%, na kousky
nebo 120 gramů sýru ementálu, na kousky - 120 gramů alpského sýru, na kousky
- 120 gramů cibule, napůl
- 200 gramů červené papriky, na kousky
- 20 gramů olivového oleje
- 250 gramů drcených rajčat, konzervovaných
- 30 gramů rajčatového protlaku
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 1 čajová lžička červené papriky, sladké
- 1 - 2 špetky mletého kajenského pepře
- 1 čajová lžička cukru krupice
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2823 kJ / 674 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 8.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuře se sójovou omáčkou a pak choi
13 godz.
Hamburgery s pomalu vařeným trhaným vepřovým masem a cibulí
6h 20min
Borůvkové cupcaky s krémem z bílé čokolády
1u. 45min
Jemná brioška
2 godz.
Migas s papričkami Padrón
Žádné hodnocení
Makoví šnečci
2h 30min
Citrónový sorbet se sektem
8 Std.
Masové kuličky s fetou
35 Min
Housky bao se zbylým masem a omáčkou hoisin
1 Std. 30 Min
Hovězí kuličky se salsicciou
40 Min
Makové bagely
1h 25 min
Žitný chléb
3 Std. 50 Min