Pšenično-žitná pizza s červeným sugem

Pšenično-žitná pizza s červeným sugem

4.3 4 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 40min.
4 porce

Suroviny

Těsto
  • 100 gramů žita celých zrn
  • 200 gramů vody
  • 20 gramů čerstvého droždí (½ kostky)
  • 1 špetka cukru, krupice
  • 250 gramů hladká mouka
  • 25 gramů olivového oleje
  • 1 čajová lžička soli
Omáčka
  • 120 gramů sýru eidamu 30% na kousky
    120 gramů sýru ementálu, na kousky
  • 120 gramů alpského sýru na kousky
  • 120 gramů cibule napůl
  • 200 gramů červené papriky na kousky
  • 20 gramů olivového oleje
  • 250 gramů drcených rajčat, konzervovaných
  • 30 gramů rajčatového protlaku
  • 1 čajová lžička soli
  • ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • 1 čajová lžička červené papriky, sladké
  • 1 - 2 špetky mletého kajenského pepře
  • 1 čajová lžička cukru krupice

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 27 g
Kalorie 2823 kJ / 674 kcal
Tuk 32 g
Vláknina 8.4 g
Sacharidy 69 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...