
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 100 gramů žita, celých zrn
- 200 gramů vody
- 20 gramů čerstvého droždí (½ kostky)
- 1 špetka cukru, krupice
- 250 gramů hladké mouky
- 25 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička soli
Omáčka
-
120
gramů sýru eidamu 30%, na kousky
nebo 120 gramů sýru ementálu, na kousky - 120 gramů alpského sýru, na kousky
- 120 gramů cibule, napůl
- 200 gramů červené papriky, na kousky
- 20 gramů olivového oleje
- 250 gramů drcených rajčat, konzervovaných
- 30 gramů rajčatového protlaku
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 1 čajová lžička červené papriky, sladké
- 1 - 2 špetky mletého kajenského pepře
- 1 čajová lžička cukru krupice
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2823 kJ / 674 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 8.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza alla Romana
1hod. 40min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min
Paštika z uzeného lososa a kopru
6min
Pistáciové cupcaky
1hod. 40min
Thajské rybí karbanátky
1hod. 10min
Donuty s čokoládovou polevou
4hod. 25min
Trhanec s rebarborou
50min
Nekynuté těsto na pizzu
30min
Základní zálivka
5min
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5hod. 30min
Zmrzlina z gorgonzoly s karamelizovanými hruškami a ořechy
Žádné hodnocení
14hod. 15min
Krevetové lupínky
Žádné hodnocení
45min