Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 375 g de leche
-
25
g de levadura prensada fresca
nebo 10 g de levadura de panadería deshidratada - 500 g de harina 000 y algo más para espolvorear
- 40 g de azúcar
- 15 g de miel
- 10 g de sal
Vueltas
- 250 g de manteca bien fría
- 25 g de harina 000
Horneado
- 1 huevo
- 1 cucharadita de azúcar impalpable
Almíbar
- 150 g de agua
- 150 g de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 960 kJ / 230 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Tarta Pascualina
1h 30min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Pepitas
55min
Galletitas de limón
1h 45min
Ñoquis de papa
1h 30min
Alfajores con baño de chocolate
1h 30min
Bizcochuelo de vainilla
40min
Alfajorcitos de maicena
1h 50 min
Empanadas de carne
1h 50 min
Pastafrola de membrillo
2h
Budín de naranja
1h
Budín de mandarinas
55min