Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1000 g de lomo de ternera cortado en tiras (4 cm x 1 cm)
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 300 g de cebolla cortada en cuartos
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 340 g de agua
- 100 g de vino tinto
- 10 g de mostaza de Dijon o cualquier otra sin azúcar
-
1
cubito de caldo de carne
nebo 1 cucharada de concentrado de caldo de carne - 2 cucharaditas de pimentón sin azúcar
- 300 g de espárragos sin parte leñosa
- 200 g de champiñones
- 100 g de crema de leche a temperatura ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2774 kJ / 663 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Tarta soufflé de espinaca
1h
Lomo a la mostaza
1h 45min
Pastel de papa
1 Std. 10 Min
Pastel de carne y calabaza
1h
Soufflé de acelga y queso
35min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Pescado blanco con salsa de puerros y papas
1h
Goulash
1h
Peceto al vapor con salsa de tomate
2h
Bondiola con cremoso de batata
1h 20min