Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de rabadilla de pollo
- 250 g de pechugas de pollo, con piel y sin hueso
- 250 g de poro, en trozos
- 2 ramas de perejil fresco
- 2 ramas de apio, en mitades
- 2 zanahorias, en mitades
- 100 g de cebolla, en trozos
- 1 cda de concentrado de caldo de pollo
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 1 cdita de azúcar
- 1750 g agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2268 kJ / 540 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 3402 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espagueti a la boloñesa
50 Min
Salsa verde cocida
30 Min
Salsa verde cruda
5 Min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min
Concentrado de caldo de pollo
45min
Frijoles negros
14u.
Arroz Blanco
35 Min
Sopa de fideo TM6
35 Min
Caldo de pollo de la abuela
1h 15min
Puré de jitomate básico
35 Min
Caldo de pollo con fideos
35 Min
Caldo de pollo con arroz
35 Min