Zařízení & příslušenství
辣味蕃茄炒天貝
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
天貝 切小塊(約1.5公分)500 克
-
油 少許
-
蒜頭30 克
-
紅蔥頭30 克
-
新鮮紅辣椒15 克
-
乾辣椒 去籽5 克
-
油20 克
-
蘑菇 切片(約0.5公分)150 克
-
糖1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
醬油15 克
-
水30 克
-
罐裝切碎番茄 (含湯汁)400 克
-
四季豆 切段(約2公分)80 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
390.6 mg
Protein
28.2 g
Kalorie
1693.3 kJ /
404 kcal
Tuk
23.6 g
Vláknina
2.6 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
21.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
高蛋白 這樣吃
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan