Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en octavos
- 150 g de cebolla de verdeo en trozos
- 1000 g de bondiola de cerdo en cubos de 3-4 cm
- 1000 g de batatas sin piel y cortadas en cubos de 1 cm
- 100 g de agua
- 60 g de Marsala
- 2 cucharadas de mostaza de Dijon
-
1
cucharada de concentrado de caldo de carne
nebo 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero - 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 250 g de brócoli sin tronco, en trozos pequeños
- 2 cucharaditas de fécula de maíz
-
100
g de azúcar rubio
nebo 100 g de azúcar mascabo - 150 g de crema de leche
- 60 g de manteca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2725 kJ / 651 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Pastel de pollo y puerro
50min
Peceto al vapor con salsa de tomate
2 Std.
Pastel de pollo y batata extra dulce
1h
Salsa criolla
5 Min
Soufflé de calabaza
1h
Chipa
30 Min
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1 Std. 25 Min
Bondiola con salsa de vino tinto
1h
Tarta soufflé de espinaca
1h
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 Min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1h 40min