Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en octavos
- 150 g de cebolla de verdeo en trozos
- 1000 g de bondiola de cerdo en cubos de 3-4 cm
- 1000 g de batatas sin piel y cortadas en cubos de 1 cm
- 100 g de agua
- 60 g de Marsala
- 2 cucharadas de mostaza de Dijon
-
1
cucharada de concentrado de caldo de carne
nebo 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero - 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 250 g de brócoli sin tronco, en trozos pequeños
- 2 cucharaditas de fécula de maíz
-
100
g de azúcar rubio
nebo 100 g de azúcar mascabo - 150 g de crema de leche
- 60 g de manteca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2725 kJ / 651 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Tarta soufflé de espinaca
1h
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1h 40min
Pastel de carne y calabaza
1h
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1h
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Soufflé de calabaza
1h
Peceto al vapor con salsa de tomate
2h
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Bondiola con salsa de vino tinto
1h
Chipa
30 min