Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di zucchero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di latte intero
- 5 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 300 g di yogurt greco bianco
- 190 g di pasta di pistacchio
- pistacchi tritati
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 864 kJ / 206.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 12.1 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Sodík
- 11.5 mg
Alternativní recepty
Gelato alla ricotta con mirtilli e coulis di lamponi
4h 30min
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2 godz. 30 min
Semifreddo al cioccolato (per 1 persona)
3h 20 min
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2 godz.
Tiramisù yogurt greco e frutti di bosco
2 godz.
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Crema al cioccolato bianco con fragole
2h 15min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 Std. 20 Min
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20min
Gelato al caramello salato (TM6)
14 Std.
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Cioccolata calda fondente con nocciole
15min