Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di zucchero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di latte intero
- 5 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 300 g di yogurt greco bianco
- 190 g di pasta di pistacchio
- pistacchi tritati
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 864 kJ / 206.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 12.1 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Sodík
- 11.5 mg
Alternativní recepty
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Gelato alla ricotta con mirtilli e coulis di lamponi
4h 30 min
Panna cotta alle mandorle
6h 30min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2h
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Torta cioccolato, caramello e noci
1u. 40min
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2h
Torta ricotta e pistacchio
8h
Cheesecake pistacchio e caffè
7 godz. 30 min
Panna cotta con salsa al caramello
6 Std. 20 Min
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12h